Complimentenbingo

Meld je als leerkracht gratis aan op mijn Malmberg en je kunt de complimentenbingo downloaden. Of volg deze link
Wat zeg jij vaker: hou nou eens op of goed gedaan?
En wat horen jouw kinderen liever: Stop daarmee of wat lief van je?

Tuurlijk, herrieschoppers zullen geen engeltjes worden, maar met complimenten-bingo krijgen alle kinderen een extra prikkel om goed hun best te doen en aardig voor elkaar te zijn. Ook houdt het je als leerkracht scherp om aan iedereen leuke complimentjes uit te delen.

Geef ieder kind een bingokaart. Als het kind een compliment krijgt dat op deze kaart staat, mag hij deze aankruisen. Wie in de klas heeft als eerste zijn kaart vol? Zowel de leerkracht als de kinderen mogen complimenten geven.

Wat zal dit een goede sfeer geven in de klas. Erg leuk!!

69334266fd8ae7ade90a36e60683e2ad

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *