Belonen maar – beloningsarmbanden

Beloningsarmband%2018Knap hoor! Ik ben trots op je! Goed gedaan! Je bent een kanjer!

Op de website van studio Hipp
verkopen ze beloningsarmbanden.

Het doel van een beloningsarmband is om kinderen op een positieve manier te stimuleren om ander gedrag te vertonen. Wij zijn ervan overtuigd dat kinderen door positief stimuleren eerder ander gedrag aanleren. De beloningsarmband is meteen een blijvende herinnering aan het aangeleerde gedrag. Zo kan je kind nooit meer vergeten wat ook alweer de bedoeling is!

——————————————————————————–

Beloningsarmbanden – Hoe werkt het?
Je spreekt samen af welk gedrag je kind wil leren. Wanneer je kind het gewenste gedrag vertoont verdient hij/zij een kruisje op een beloningskaart. Bij een volle beloningskaart verdient je kind de beloningsarmband. De beloningskaarten zijn te vinden op www.gratisbeloningskaart.nl. Hierover schreef ik eerder op mijn blog.
beloningsarmband

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *