Vandaagkaartjes

Durf jij een opdracht vandaag uit voeren?

Trek een kaart uit de stapel kaarten, draai hem om en lees de opdracht. Probeer deze vandaag uit te voeren! Soms lukt dat heel goed, maar soms misschien ook niet. Misschien vind je het moeilijk omdat je denkt dat het een rare opdracht is. Of je durft de opdracht niet te doen omdat je bang bent voor wat anderen ervan zullen denken. Durf je de uitdaging aan te gaan? Als je bereid bent het gewoon maar uit te proberen zul je zien dat de opdrachten heel leuk zijn om te doen. Je gaat je blij voelen met jezelf, je krijgt meer zelfvertrouwen en je leert beter om te gaan met de moeilijke dingen in je leven.

vandaag kaartjes

Inhoud:
80 kaarten. Deze kaartjes liggen in de lijn van bijvoorbeeld de Eigenwijsjes en zijn een goede volgende stap. De kaarten bevatten een uitnodigende opdracht, iets wat je vandaag kunt doen. Het praktische, actieve maakt ze goed bruikbaar in de klas, in therapie of thuis.

De kaartjes zijn te bestellen via Earth Games.nl Earth Games selecteert en ontwikkelt spelmaterialen met een positieve invloed op gedrag en ontwikkeling van kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *