Het kletsboek

kletsboekIs jouw kind niet zo’n kletser en zou je toch graag willen weten wat jouw kind bezighoudt. Vind jij dat als je ouder te weinig in gesprek gaat met je kind of wil je juist een keer over andere onderwerpen kletsen. Dan is het kletsboek iets voor jou.

Het kletsboek is een invulboek voor kinderen vanaf groep 3 én hun ouders. Met verrassende vragen, leuke lijstjes en grappige testjes. Links en rechts staan dezelfde vragen en opdrachten: de linkerpagina is voor je kind en de rechterpagina is voor een volwassene. Dat kan steeds iemand anders zijn: papa, mama, opa, oma, de juf, een oom of de buurvrouw.

kletsboek1

Naast de bijzonder leuke vormgeving is het fantastisch om te horen/lezen wat je kind allemaal invult. Je komt op die manier echt in contact over onderwerpen die anders niet zo snel ter sprake komen. Dit boek laat je samen lachen, nadenken en kletsen! Over grote wensen, kleine ergernissen en de dingen van alledag. Een voorproefje:
•Hoeveel keer heb je vandaag gelachen?
•Zou jij voor 1000 euro 10 konijnenkeutels opeten?
•Ben jij een kampioen in twijfelen?
•Het stomste op school vind ik …
•Zou je een dagje willen ruilen met de juf of meester?
•Wat is het leukste boek?
•Eens of oneens: ruzie maken moet verboden worden
•Wanneer heb je voor het laatst iemand geholpen?
•Heb je vandaag iets gegeten dat kraakt?
•Hoe laat zou je het liefst naar bed gaan?
•Je moet kiezen: lezen of rekenen

Er is ook een moppermuur, een doe lekker gek pagina, doe een wens en een pagina met uitleg hoe je een elf (gedicht) kan maken.

Het kletsboek is te koop via www.gezinnig.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.