Evaluatiekaartjes

evaluatiekaartjes

Hoe sluit jij de dag af met de kinderen? Welke vragen stel jij als leerkracht?

Deze evaluatiekaartjes van meester Tim.nl  zouden je kunnen helpen bij een leuke en leerzame dagafsluiting. De vragen zeggen iets over de sfeer in de groep, het leerproces van de kinderen en jou als leerkracht. Tevens geven ze de kinderen inzicht in hun eigen handelen.

Je zou om te oefenen bijvoorbeeld elke dag één evaluatiekaartje centraal kunnen stellen. Deze kaartjes zijn een mooie houvast voor zowel de leerkracht als de leerling. Het ene kind vertelt namelijk sneller iets uit zichzelf dan de ander. En de ene leerkracht weet beter vragen te stellen dan de andere leerkracht.

Een aantal kaartjes zijn zelfs ook nog voor thuis te gebruiken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *