Beloningsbonnen voor thuis….

Soms kom ik iets tegen wat niet direct toepasbaar is voor het basisonderwijs maar te leuk om niet te delen. Want ook thuis kun je werken met een beloningssysteem. Juist gedrag kun je stimuleren door te belonen. En zoals de meeste leerkrachten weten; belonen is goed, als je er ook maar weer op tijd mee stopt.

Deze beloningsbonnen zijn erg leuk om thuis te gebruiken. Een beloning hoeft namelijk niet altijd iets lekkers of een cadeautje te zijn. Kinderen vinden het vaak veel leuker om wat extra tijd met papa of mama door te brengen.

Op Klasse.be kun je o.a. de volgende beloningsbonnen downloaden en uitprinten.

Goed voor: …….hulp van papa/mama bij het opruimen.

– Goed voor: ……….een gezelschapsspel samen.

– Goed voor:……. een dag het menu of dessert kiezen.

Beloningsbonnen

Op de site staan ook nog tien tips voor belonen. Leuk om eens te lezen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *