Mindsetkaartjes voor kleuters

Mindsetkaartjes voor kleuters: Super gewerkt!………Iets nieuws geprobeerd!!……goed vragen gesteld…….jij geeft niet op……


mindsetkaartjes-kleutersIk ben enthousiast over het begeleiden van kinderen naar een groeimindset. Leer kinderen kijken naar het proces en niet naar het product. Wat nu nog niet lukt, lukt morgen misschien wel. Help kinderen om een ontwikkelingsgerichte leerhouding te krijgen. Wat heb je nodig om jouw doel te bereiken?

Op Slimme kleuters.nl las ik over de complimentenkaartjes speciaal gericht op deze groeimindset. Vaak krijgen de slimme kleuters complimenten als “wat knap gedaan van jou” of “wat ben jij slim”. Dit soort complimenten dragen bij aan een vaste mindset, er zit geen groei in.

De complimentenkaartjes die Slimme kleuters heeft ontwikkeld zijn echte mindsetkaartjes. Ze dragen bij aan de groeimindset van de slimme kleuters. Ik vind ze prachtig in ieder geval!


Lespakket complimentenkaartjes

Op Slimme kleuters.nl kun je voor €11.95 het lespakket aanschaffen. Een klein bedrag waar je veel mee kunt bereiken. Wat krijg je allemaal?

  • De 16 complimentenkaartjes in kleur, te downloaden als pdf-bestand. In totaal 4 A4 pagina’s met op de voorkant de getekende complimentenkaartjes en op de achterkant schrijfruimte voor een persoonlijk compliment.
  • Het gebruikersrecht op deze complimentenkaartjes: je mag deze op jouw schoollocatie of voor jouw praktijk onbeperkt kopiëren en gebruiken. Zie ook gebruikersvoorwaarden
  • Een inleiding van 2 A4 pagina’s met informatie en les ideeën over het ontwikkelen van een groeimindset bij jonge kinderen.

mindsetkaartjes-kleuters-3 mindsetkaartjes-kleuters-2 mindsetkaartjes-kleuters-4 mindsetkaartjes-kleuters-5

Extra gratis downloads:

Op de website van slimme kleuters staan ook een aantal gratis downloads die je bij het lespakket kunt gebruiken. Kijk snel op de site.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *