Happy kids for life voor een positieve groepssfeer

Happy kids for life…….voor een positieve sfeer in de groep…..dat wil toch iedereen….


Happy kids for life

Onlangs kwam ik in contact met Thea Bootsma. Thea is eigenaar van  Happy kids for life en werkt vanuit de positieve psychologie. Happy kids for life biedt een totaalpakket persoonsvorming voor de basisschool. Compleet met lessen voor groep 1 t/m groep 8, om structureel en preventief te werken aan sociaal-emotionele vaardigheden.  De mappen van het totaalpakket zijn gevuld met duidelijke lesbeschrijvingen, werkbladen, posters en vragenkaartjes.


Positieve psychologie

Happy kids for life werkt vanuit de positieve psychologie. Deze manier van werken is helemaal van deze tijd. Wat leren kinderen nu vanuit deze positieve psychologie:

  • Hoe ze een positieve mindset krijgen
  • Op een positieve manier uitdrukking te geven aan minder fijne gevoelens
  • Succesvol samen te werken
  • Goede relaties op te bouwen
  • Trots te zijn op hun prestaties
  • Dat ze van betekenis kunnen zijn voor een ander
  • Hun communicatieve vaardigheden te vergroten

Positieve mindset materialen

Naast het complete lespakket heeft Happy kids for life nog meer mooie materialen ontworpen die bijdragen aan een positieve mindset. De verschillende kaartensets en posters zijn goed bruikbaar in iedere klas of coachpraktijk.

De inspiratiekaarten geluk bestaan uit 55 kaartjes met inspirerende teksten die je inzichten geven waar je blij van wordt. Ze zorgen voor een positieve kijk op het leven.

De en jij? kaarten bestaan uit 50 kaartjes met verschillende vragen. Leuk om elkaar eens goed te leren kennen.

De complimentenkaartjes bestaan uit 52 kaartjes die je kunt gebruiken om elkaar gericht complimenten te geven. Ze dragen bij aan een positieve sfeer!

Alle kaartjes zijn mooi vormgegeven en zitten verpakt in een doosje. De posters gaan over mindset, beloningsbingo, doelen stellen, eigenaarschap en afspraken.

Ook is het mogelijk om een training in de positieve psychologie te volgen, kijk hiervoor op de site van Happy kids for life.


 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.